sluiten
Coronavirus

Nieuwe maatregelen omtrent Coronavirus

Vanwege de persconferentie van 28 september 2020 hebben wij bij WerkSaam besloten tot een aantal nieuwe maatregelen. Deze kunt u hieronder lezen.

Alleen op afspraak

Vanaf woensdag 30 september 2020 werken wij alleen nog op afspraak. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen? Neem dan eerst contact met ons op. Ook het WerkSaam Café is op dit moment uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aanmelden voor het WerkSaam Café kan via dit formulier. Als u naar WerkSaam toekomt, belt u als u voor het pand staat met uw coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Krijgt u uw coach/contactpersoon niet te pakken, drukt u dan op de intercom (rechts van het pand). Ook als u naar WerkSaam toekomt om gebruik te maken van een openbare computer, of om een kopie te maken, dan vragen we u ons van te voren even te bellen voor het maken van een afspraak (0229-258758). 

WerkSaam is een publieke ruimte. Het Rijk adviseert om bij het bezoek aan publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Daarom verzoeken wij u dringend een mondkapje mee te nemen. 

Het inloopspreekuur van het Jongerenloket is nog steeds telefonisch via 06 – 11 39 38 18 of per e-mail: jongerenloket@hoorn.nl. 

Wilt u naar WerkSaam komen om uw inkomstenformulier of een loonstrookje in te leveren? Doe dit dan in de brievenbus bij onze hoofdingang. Deze legen we meerdere keren per dag. 

Verder gelden nog steeds de volgende maatregelen.

Hygiëne maatregelen

  • Bij de receptie en in de spreekkamers hebben wij flexibele schermen geplaatst.
  • In de centrale hal staat desinfecterende handgel. Die moet u gebruiken bij binnenkomst.
  • Na elke afspraak maken we de spreekkamers schoon
  • In de wachtruimte is het speelgoed voor de kinderen en folders/tijdschriften weggehaald.

Vragen aan bezoekers pand WerkSaam

Voordat u naar WerkSaam toekomt stellen we u een aantal vragen. Zo verkleinen we het risico op besmetting van Corona. We stellen u de volgende vragen:

  • Heeft u nu Corona?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?
  • Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden? 
  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?

Antwoord => JA = U kunt niet naar WerkSaam toekomen

Antwoord => NEE = U kunt wel naar WerkSaam toekomen


We beseffen ons dat het voor iedereen aparte tijden zijn. Door ons allemaal aan bovenstaande afspraken te houden, kunnen we het risico op besmetting verkleinen. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

* U kunt veel zaken via onze website regelen, zoals het doorgeven van uw inkomsten of andere wijzigingen. Dat kan via www.werksaamwf.nl/mijnwerksaam.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten