Catering Broodje Smeren 2

Ook Bouwbedrijf de Nijs zet zich sociaal in

16-7-2024

Niet alleen economisch, maar ook sociaal resultaat.

Social return (SROI) is een instrument voor gemeenten om sociale doelstellingen te realiseren. Het is het principe dat opdrachtnemers bij een aanbesteding naast het uitvoeren van de reguliere opdracht iets terugdoen voor de gemeente, op sociaal vlak.

Onlangs heeft bouwbedrijf De Nijs een aanbesteding van gemeente Hoorn gegund gekregen.

SROI coördinator Saša van Kesteren (WerkSaam) en werkgeversadviseur Bert Haarsma (WSP-UWV) zijn regelmatig met bouwbedrijf De Nijs in gesprek over de mogelijkheden en voortgang voor de invulling van de SROI verplichting.

Ook bouwbedrijf De Nijs zet zich in

De Nijs vat zichzelf samen als: nuchter, georganiseerd, professioneel en betrokken. Daarnaast onderneemt Bouwbedrijf De Nijs met zijn hart.  

Een greep uit de SROI onderdelen waar zij zich voor inzetten: BBL leerwerkplekken, BOL stages, sociaal inkopen bij leerwerkbedrijven (schoonmaak) en zo heeft De Nijs onlangs een portierfunctie kunnen vervullen met een kandidaat vanuit de SROI doelgroep. Dat is SROI!

Er is veel mogelijk

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn binnen een SROI-verplichting? Of wat de SROI-behoefte in de regio is? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator SROI voor West-Friesland: SROI@werksaamwf.nl 

 

Medewerkers van bouwbedrijf staan op een bouwplaats

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.