Receptie

Reiskostenvergoeding

Per 1 oktober 2023 hebben wij onze regels voor een reiskostenvergoeding aangepast. Komt u met het openbaar vervoer, de auto, motor, brommer of scooter naar WerkSaam? En woont u meer dan 5 kilometer bij WerkSaam vandaan? Dan kunt u een vergoeding krijgen voor uw reiskosten.

Wat vergoeden we?

  • Met het Openbaar vervoer: we vergoeden de volledige kosten op basis van de meest voordelige manier van reizen (dus bijvoorbeeld in de trein een kaartje voor de tweede klas).
  • Met de auto (en motor, brommer of scooter): we vergoeden € 0,21 per kilometer. We berekenen de kortste afstand van uw huisadres naar WerkSaam. Hiervoor gebruiken we de ANWB-routeplanner.

Wanneer vergoeden we?

We vergoeden uw reiskosten als u een cliënt van WerkSaam bent. Als u bent uitgenodigd, maar ook als u spontaan binnenkomt om informatie te vragen of iets door te geven. Of als u naar het WerkSaam Café komt.

Wanneer vergoeden we niet?

Wanneer vergoeden we uw reiskosten niet? Als u met de fiets of lopend komt. Als u al eerder een fiets of E-bike van WerkSaam (te leen) heeft gekregen. Of als u alleen naar WerkSaam komt om een document in de brievenbus te stoppen. U kunt uw brief of formulier gratis opsturen naar:

WerkSaam Westfriesland

Antwoordnummer 1200

1620 VB  Hoorn

Wat moet u doen?

Bent u uitgenodigd door uw inkomensconsulent, coach of handhaver? Dan hoeft u niets te doen. De medewerker regelt de vergoeding voor u.

Komt u zonder afspraak naar WerkSaam? Dan kunt u bij de balie een reiskostenformulier invullen.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.