sluiten
Coronavirus

WerkSaam en Corona maatregelen

De informatie op deze pagina is aangepast na de persconferentie van 14 december 2020. Wij werken alleen nog op afspraak. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen?

Alleen op afspraak

Wij werken alleen op afspraak. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen? Neem dan eerst contact met ons op. Het WerkSaam Café is op dit moment gesloten. 

Als u naar WerkSaam toekomt, belt u als u voor het pand staat met uw coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Krijgt u uw coach/contactpersoon niet te pakken, drukt u dan op de intercom (rechts van het pand). Ook als u naar WerkSaam toekomt om gebruik te maken van een openbare computer, of om een kopie te maken, dan vragen we u ons van te voren even te bellen voor het maken van een afspraak (0229-258758).

WerkSaam is een publieke ruimte. Het is verplicht om bij het bezoek aan een publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. U bent dus verpicht om bij ons een mondkapje te dragen. Indien u geen mondkapje wilt dragen, dan kan onze dienstverlening met u alleen digitaal doorgaan. Verder willen wij u vragen om de Coronamelder app van de Rijksoverheid op uw telefoon te installeren.

Het inloopspreekuur van het Jongerenloket is nog steeds telefonisch via 06 – 11 39 38 18 of per e-mail: jongerenloket@hoorn.nl.

Wilt u naar WerkSaam komen om uw inkomstenformulier of een loonstrookje in te leveren? Doe dit dan in de brievenbus bij onze hoofdingang. Deze legen we meerdere keren per dag.

Verder gelden nog steeds de volgende maatregelen:

 Hygiëne-maatregelen

 • Bij de receptie en in de spreekkamers zijn flexibele schermen geplaatst.
 • In de centrale hal staat desinfecterende handgel. Die moet u gebruiken bij binnenkomst.
 • Na elke afspraak maken we de spreekkamers schoon.
 • Er mogen maximaal 4 mensen in onze wachtruimte bij de receptie. Als er meer mensen tegelijk komen, dan vragen we u buiten te blijven wachten.
 • In de wachtruimte zijn het speelgoed voor de kinderen en de folders/tijdschriften weggehaald. 

Vragen aan bezoekers pand WerkSaam

Voordat u naar WerkSaam toekomt stellen we u een aantal vragen. Zo verkleinen we het risico op besmetting met Corona. We stellen u de volgende vragen:

 • Heeft u nu Corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?
 • Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?

Antwoord => JA = U kunt niet naar WerkSaam toekomen

Antwoord => NEE = U kunt wel naar WerkSaam toekomen

Als u naar WerkSaam toekomt en u heeft een afspraak, belt u als u voor het pand staat de coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten