sluiten
Werkgever En Werknemer 2

Vacature Business Intelligence specialist

Loading...

Loading...

Energiek, gedreven en analytisch?
Word jij blij van grote hoeveelheden data, tabellen en codes?
Dan ben jij degene die we zoeken!

Zoek jij een uitdaging waarbij je met inzichten uit data een grote bijdrage levert aan het verbeteren van onze dienstverlening? Maak jij snel scherp welke informatie écht relevant is en bouw je graag intuïtieve dashboards? Wij zoeken een doortastende Business Intelligence specialist die de brug weet te slaan tussen wat de organisatie nodig heeft en wat technisch kan met data.

Wat houdt de functie van Business Intelligence specialist in?

WerkSaam zet i.s.m. de afdeling Informatisering & Innovatie (I&I) in op informatie-gestuurde dienstverlening. Daarbinnen heeft Business Intelligence een belangrijke positie. We hebben een modern dataplatform in Azure opgebouwd, wat gebaseerd is op Microsoft Technologie en gebruiken Power BI voor de data visualisaties.
De eerste dashboards zijn in gebruik genomen maar we zijn pas net begonnen! Jij gaat in gesprek met verschillende afdelingen over het meetbaar maken van organisatievraagstukken & doelstellingen. Daarbij weet je mensen te verbinden en begeleid je het proces naar een goed BI-product. Je stopt niet als het dashboard is opgeleverd maar pas als het dashboard naar tevredenheid gebruikt wordt! Ontsluiten van databronnen, modelleren van data, ETL Pipelines & dashboards bouwen, workshops organiseren of trainingen geven? Jij weet wanneer je wat inzet om je doel te bereiken!

Je wordt lid van het Datalab. In dit team maken we van data structurele inzichten die gevoed worden vanuit ons moderne Cloud native dataplatform. Je kan in het team goed meepraten met de technische collega’s en hebt ook zelf ervaring met het schrijven van Structured Query Language (SQL), het modelleren en bouwen van datamodellen en rapportages.

Een enorme hoeveelheid data, tabellen en codes schrikt jou niet af. Je houdt wel van een uitdaging. Of het nu gaat om een uitgebreide formule of misschien wel een flinke sudoku, jij duikt er met volle overtuiging in. Je bent geordend, geduldig, analytische aangelegd en legt makkelijk verbanden.

Tot je drijfveren behoren:

• Geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data.
• Gepassioneerd om waarde uit data te halen.
• Energie krijgen van het creëren van bewustwording.
• Zoeken naar waardevolle gegevens die antwoord geven op de vraagstukken van de opdrachtgever.
• inspiratiebron en mentor voor teamleden en professionaliseert Business Intelligence.

Verder bestaan je taken uit:

• Je brengt structuur aan in alle data.
• Je zoekt naar de benodigde informatie en controleert deze op betrouwbaarheid.
• Je bouwt formules, voert berekeningen uit en geeft zo antwoord op vraagstukken van de opdrachtgever.
• Je zet de gestructureerde data over in rapporten zodat een analist daarmee aan de slag kan.

Wat vragen wij?

• Een opleiding op HBO niveau.
• Recente werkervaring als Data Analist/Engineer of gemotiveerd je hierin te bekwamen.
• Kennis van of gedreven je dit snel eigen te maken:

  • Datamodellen.
    - Dimensionaal modelleren.
    - Datawarehousing.
  • Power BI.
  • SQL.
  • Bouwen van ETL processen (Extract, Transform & Load).
  • Azure Data Services is een pré.

Wat bieden wij?

Uitdagend werk voor 36 uur per week in een boeiende en dynamische omgeving. Het betreft een functie voor één jaar met vooruitzicht op verlenging bij goed functioneren en afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden. Inschaling in schaal 9 (maximaal € 4.048,- bruto per maand) van de cao SGO. Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget. Hierin zijn onder andere opgenomen een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Verder bieden wij een goede pensioenregeling, plaats- en tijdsonafhankelijk werk en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en zelfstandigheid. Om je goed te laten kennismaken met de organisatie krijg je een buddy aangewezen.

Waar ga je werken?

WerkSaam is een samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van zeven Westfriese gemeenten. WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij begeleiden mensen naar de arbeidsmarkt. Wij geloven dat werken loont en gaan ervoor dat iedereen meedoet. WerkSaam maakt dit mogelijk door maatwerk te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, arbeidsontwikkeling en inkomensondersteuning. Dit gebeurt samen met partners. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

Meer informatie of wil je reageren?

Voor meer informatie neem je contact op met marleen.vanderhoning@werksaamwf.nl of via 06-53267082. Je motivatie en CV kun je tot uiterlijk 1 maart 2021 sturen naar stella.appelman@werksaamwf.nl.

WerkSaam hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen wij je ook om een geldige VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten

Storing en Onderhoud

sluiten

Vanavond (vrijdag 5 maart) vanaf 17:00 uur en ook morgen is iParticipatie niet beschikbaar in verband met een update.

Onze excuses voor het ongemak.