sluiten
Werkgever En Werknemer 2

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Het beste uit een applicatie halen vind jij een uitdaging. Of het nu gaat om het begeleiden van testtrajecten, coördineren en oplossen van meldingen of trainen van gebruikers: jij draait er je hand niet voor om. Risico’s signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit altijd hoog is. Jij een uitdagende baan, wij een enthousiaste collega.

Wat houdt de functie van functioneel applicatie beheerder in?

Als functioneel applicatie beheerder bij WerkSaam sta je voor de uitdaging om vragen en wensen van gebruikers te prioriteren, beoordelen en vertalen richting de applicatie. Je beheert en onderhoud de applicaties, houdt daarbij rekening met communicatie, stemt planning af, coördineert testtrajecten, en schakelt zowel in- als extern met gebruikers en leveranciers.
Je hebt geduld en krijgt energie van het overdragen van kennis. Je bent daarbij klantgericht en brengt ge- en ongevraagd je advies uit. Je wordt blij van het ondersteunen en instrueren van gebruikers én het oplossen van meldingen. Je bent proactief en denkt optimistisch mee in oplossingen. Je vindt balans tussen samenwerken en resultaten behalen. Ben jij enthousiast, gedreven én gemotiveerd, dan ben jij degene die we zoeken!

Wat vragen wij?

• Een opleiding op HBO niveau, hierbij kun je denken aan (Bedrijfskundige) Informatica.
• Recente werkervaring als applicatiebeheerder, bij voorkeur met Civision Samenlevingszaken.
• Ervaring met proces optimalisatie.

Wat bieden wij?

Uitdagend werk voor 36 uur per week in een boeiende en dynamische omgeving. Het betreft een functie voor één jaar met vooruitzicht op verlenging bij goed functioneren en afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden. Inschaling in schaal 9 (maximaal €4.048,- bruto per maand) van de cao SGO. Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget. Hierin zijn onder andere opgenomen een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Verder bieden wij een goede pensioenregeling, plaats- en tijdsonafhankelijk werk en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en zelfstandigheid. Om je goed te laten kennismaken met de organisatie krijg je een buddy aangewezen.

Waar ga je werken?

WerkSaam is een samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van zeven Westfriese gemeenten. WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij begeleiden mensen naar de arbeidsmarkt. Wij geloven dat werken loont en gaan ervoor dat iedereen meedoet. WerkSaam maakt dit mogelijk door maatwerk te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, arbeidsontwikkeling en inkomensondersteuning. Dit gebeurt samen met partners. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

Meer informatie of wil je reageren?

Voor meer neem je contact op met marleen.vanderhoning@werksaamwf.nl of via 06-53267082. Je motivatie en CV kun je tot uiterlijk 1 maart 2021 sturen naar stella.appelman@werksaamwf.nl.

WerkSaam hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen wij je ook om een geldige VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.
Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten

Er is een storing!

sluiten

Mijn WerkSaam laadt momenteel trager dan normaal. Soms lukt het laden van de pagina helemaal niet. Wij vragen u, als hier last van heeft, om het op een later moment nog eens te proberen.