sluiten
Werkgever En Werknemer

Tozo - Inkomsten doorgeven

Bij Tozo 3 heeft u de verplichting om elke maand door te geven hoe hoog uw inkomsten en/of die van uw partner zijn. Ook als u geen inkomsten heeft gehad geeft u dit door! 

U geeft uw inkomsten aan ons door via de (digitale) inkomstenverklaring Tozo. Klik op de knop hieronder om direct uw inkomsten door te geven, u wordt dan doorgestuurd naar de applicatie iParticipatie.

Bij Tozo 3 geeft u elke maand door hoe hoog uw inkomsten of die van uw partner zijn. Ook als u geen inkomsten heeft gehad geeft u dit door! Dat doet u via de applicatie iParticipatie.

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘Inkomstenverklaring TOZO ‘en klik onderaan op 'Ok'. 

U kunt daarna de vragen beantwoorden. Als u meerdere inkomsten heeft, moet u dit daarna herhalen om deze inkomsten te kunnen invullen.

iParticipatie inkomsten doorgeven Tozo

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten

Er is een storing!

sluiten

Mijn WerkSaam laadt momenteel trager dan normaal. Soms lukt het laden van de pagina helemaal niet. Wij vragen u, als hier last van heeft, om het op een later moment nog eens te proberen.