sluiten
Werkgever En Werknemer

Tozo - wijzigingen doorgeven

Iedereen die een Tozo uitkering ontvangt moet voldoen aan de informatieplicht. Dit houdt in dat u alle informatie aan ons doorgeeft die van belang is om het recht op uitkering te kunnen beoordelen.

Klik op de knop hieronder om direct uw wijzigingen door te geven, u wordt dan doorgestuurd naar de applicatie iParticipatie.

Wanneer u een uitkering van ons ontvangt dan geldt voor u de informatieplicht. Dit houdt in dat u alle informatie aan ons doorgeeft die van belang is om het recht op uitkering te kunnen beoordelen. WerkSaam kan zowel bij de aanvraag, als achteraf uw gegevens controleren. Wij mogen bij andere instanties en personen informatie over u opvragen die relevant zijn voor de regeling. Zo kunnen wij controleren of u terecht van ons een uitkering heeft ontvangen. Blijkt bij controle dat u te veel heeft ontvangen? Dan moet u het teveel ontvangen bedrag terugbetalen. Heeft u te weinig ontvangen? Dan betalen we nog een bedrag na. Wanneer u met opzet onjuiste of onvolledige gegevens heeft verstrekt, leggen we u een boete op en wordt de uitkering teruggevorderd.


Weet u niet zeker of u bepaalde informatie moet doorgeven? Overleg dan met ons, via 0229-25 87 58.

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘Wijzigingsformulier Tozo ‘en klik onderaan op 'Ok'. 

iParticipatie plusknop

iParticipatie wijzigingen doorgeven

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten