Werkgever En Werknemer

Tozo - inkomsten en wijzigingen doorgeven

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘Wijzigingsformulier Tozo ‘en klik onderaan op 'Ok'.

iParticipatie plusknop

iParticipatie wijzigingen doorgeven

Bij Tozo 3 geeft u elke maand door hoe hoog uw inkomsten of die van uw partner zijn. Ook als u geen inkomsten heeft gehad geeft u dit door! Dat doet u via de applicatie iParticipatie.

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘Inkomstenverklaring TOZO ‘en klik onderaan op 'Ok'.

U kunt daarna de vragen beantwoorden. Als u meerdere inkomsten heeft, moet u dit daarna herhalen om deze inkomsten te kunnen invullen.

iParticipatie inkomsten doorgeven Tozo

Wanneer u een uitkering van ons ontvangt dan geldt voor u de informatieplicht. Dit houdt in dat u alle informatie aan ons doorgeeft die van belang is om het recht op uitkering te kunnen beoordelen. WerkSaam kan zowel bij de aanvraag, als achteraf uw gegevens controleren. Wij mogen bij andere instanties en personen informatie over u opvragen die relevant zijn voor de regeling. Zo kunnen wij controleren of u terecht van ons een uitkering heeft ontvangen. Blijkt bij controle dat u te veel heeft ontvangen? Dan moet u het teveel ontvangen bedrag terugbetalen. Heeft u te weinig ontvangen? Dan betalen we nog een bedrag na. Wanneer u met opzet onjuiste of onvolledige gegevens heeft verstrekt, leggen we u een boete op en wordt de uitkering teruggevorderd.

Weet u niet zeker of u bepaalde informatie moet doorgeven? Overleg dan met ons, via 0229-25 87 58.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten

Storing en Onderhoud

sluiten

Vanavond (vrijdag 5 maart) vanaf 17:00 uur en ook morgen is iParticipatie niet beschikbaar in verband met een update.

Onze excuses voor het ongemak.