Werkgever En Werknemer

Hoe werkt iParticipatie voor het doorgeven van Tozo-uitkering inkomsten?

Bij Tozo 3 geeft u elke maand door hoe hoog uw inkomsten of die van uw partner zijn. Ook als u geen inkomsten heeft gehad geeft u dit door! Dat doet u via de applicatie iParticipatie.

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘Inkomstenverklaring TOZO ‘en klik onderaan op 'Ok'.

U kunt daarna de vragen beantwoorden. Als u meerdere inkomsten heeft, moet u dit daarna herhalen om deze inkomsten te kunnen invullen.

Iparticipatie doorgeven inkomsten plus-knop Tozo

iParticipatie inkomsten doorgeven Tozo