sluiten
Gezin bank boekje lezen

Een diepe buiging voor Sandra

Gezondheidsklachten en geen huis hebben. Vaak helpt het niet mee om een baan te vinden. Na alle tegenslagen heeft Sandra toch een baan. Een heel knappe prestatie.

Sandra is 55 jaar. Het ging de afgelopen jaren niet zo goed met haar. Zo had ze geen huis meer en had ze ook veel pijnklachten. Werk zoeken was een tijd lang echt niet mogelijk. Na meerdere operaties gaat het nu veel beter met Sandra. Zij is 60 kilo afgevallen en de pijnklachten zijn grotendeels weg. En ze heeft ook een huis.

Enkele maanden geleden is Sandra gestart met een werkstage bij WerkSaam in de schoonmaak. In de werkstage heeft Sandra zichzelf goed laten zien. Zelfs zo goed dat WerkSaam haar een parttime contract aanbiedt. Er wordt met Sandra nog gezocht naar fulltime werk.

Sandra kwam op de fiets naar haar werk. Omdat zij op jonge leeftijd nooit heeft geleerd te fietsen ging dat niet altijd goed. Ze is meerdere keren gevallen. Inmiddels is er ook een tweedehands driewielfiets aangeschaft. Nu kan Sandra veilig op de fiets naar de verschillende werklocaties fietsen.

Sandra: “Ik ben echt zo blij! Ik ben heel blij met mijn werk en iedereen die mij geholpen heeft.”

Tip van Sandra

Op de vraag of Sandra nog tips heeft voor iedereen die nu op zoek is naar werk, maar waarbij het nog niet lukt zegt ze: “Blijf je best doen om werk te vinden. Blijf het proberen. Geef het niet op! Er is meer mogelijk dan je soms denkt.”

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten