sluiten
Man Met Hond 2

Petra al ruim 5 jaar blij aan het werk bij Noppes

Petra, 53 jaar, werkt alweer ruim 5 jaar bij Noppes. Zij kwam er terecht via een leer-werkstage van WerkSaam.

Dat betekent dat je met behoud van uitkering werkervaring op doet. Je leert ook om weer in een werkritme te komen en structuur op te bouwen. Petra is begonnen bij Noppes Stede Broec bij de kledingafdeling. Inmiddels werkt Petra bij Noppes in Zwaag en heeft zij de leiding over de balie en de kassa. Ze stuurt personeel aan en is verantwoordelijk voor dit gedeelte bij Noppes. Het traject duurde een half jaar, maar inmiddels is Petra ruim 5 jaar verder. Ze heeft geen uitkering meer, heeft een vast contract en verdient nu haar eigen geld.

Ze heeft het nog steeds erg naar haar zin bij Noppes. Haar werk is afwisselend en ze heeft leuke collega’s. “Ik weet niet of ik tot aan mijn pensioen bij Noppes blijf, maar tot nu toe zit ik er nog prima”.

Tips van Petra

“Mocht je een traject aangeboden krijgen van WerkSaam, ga er dan in met een open blik. Verwacht niet meteen teveel. Ik heb enorm moeten wennen aan het dagritme en om weer vroeg mijn bed uit te komen om te gaan werken. Nu zou ik het niet anders meer willen”.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten