sluiten
Man Met Hond

Een baan zonder sollicitatiegesprek: het kan bij Davelaar in Zwaagdijk-Oost!

Wil jij aan de slag in een koekbakkerij in Zwaagdijk-Oost? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is je vanaf 22 oktober aan te melden bij de bakkerij. Dat is het, meer hoef je niet te doen.

Davelaar gaat in de bakkerij namelijk volgens het Open Hiring® principe werken. Iedereen die wil, kan er direct betaald aan de slag. Zonder sollicitatie of benodigde diploma’s en ervaring! Pak je kans en kom naar Zwaagdijk!

Wanneer? Elke donderdag vanaf 22 oktober tussen 9.00 – 12.00 uur

Als eerste onderneming in West-Friesland gaat Davelaar uit Avenhorn Open Hiring toepassen. Open Hiring staat voor een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt. Davelaar gaat met het baanbrekende concept aan de slag in de nieuwe vestiging in Zwaagdijk, waar het bedrijf binnenkort Davelaar-koeken gaat produceren. Op donderdag 22 oktober wordt de vacaturewachtlijst voor werkzoekenden feestelijk vrijgegeven. Geïnteresseerden kunnen zich die ochtend, van 9.00 - 12.00 uur, inschrijven voor een baan bij Davelaar aan de Appelmarkt 12 in Zwaagdijk. Daarna kunnen werkzoekenden zich elke donderdag tussen 9.00 - 12.00 uur inschrijven bij de nieuwe koekbakkerij. Davelaar houdt zich tijdens het inschrijfproces aan alle maatregelen omtrent Covid-19.

“We starten met 5 banen die we via Open Hiring willen invullen”, vertelt Renee Pater, HR Manager bij het Davelaar. “We splitsen deze vacatures op in banen van 24 tot 30 uur, dan kunnen we wat meer mensen aannemen.” Pater gelooft dat zowel het bedrijf als de werknemer garen spinnen bij deze innovatieve nieuwe aanpak. “Als je mensen die met moeite aan een baan komen een nieuw perspectief biedt, geven ze inzet en motivatie aan het bedrijf terug. Wat kan een werkgever zich nog meer wensen van zijn personeel? Bij Open Hiring is motivatie vanzelf ingebouwd.”

UPDATE: Door de enorme belangstelling is het momenteel niet meer mogelijk om u aan te melden voor het Open Hiring traject bij Patisserie Pater.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten