sluiten
Gezin Tafel Eten

Op afspraak naar WerkSaam

WerkSaam is momenteel alleen op afspraak geopend. U kunt dus gewoon naar WerkSaam toekomen als u een afspraak heeft.

Wilt u langskomen om iets te printen of om 1 van onze openbare computers te gebruiken? Zodat u bijvoorbeeld een AOW kunt aanvragen? Ook dat kan! Maakt u dan wel eerst een afspraak via ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer 0229 – 258 758, of stuur een e-mail naar kcc@werksaamwf.nl.

Als u naar WerkSaam toekomt, belt u als u voor het pand staat met uw coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Krijgt u uw coach/contactpersoon niet te pakken, drukt u dan op de intercom (rechts van de deur).

WerkSaam is een publieke ruimte. Het is verplicht om bij het bezoek aan een publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Dat doen onze medewerkers uiteraard ook. Indien u geen mondkapje wilt dragen, dan kan onze dienstverlening met u alleen digitaal doorgaan.

Het inloopspreekuur van het Jongerenloket is nog steeds telefonisch via 06-11393818 of per e-mail: jongerenloket@hoorn.nl

Wilt u naar WerkSaam komen om uw inkomstenformulier of een loonstrookje in te leveren? Doe dit dan in de brievenbus bij onze hoofdingang. Deze legen wij meerdere keren per dag.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten