Catering Broodje Smeren

WerkSaam behaalt weer voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000

WerkSaam heeft ook in 2020 het wereldwijd erkende voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000 behaald! In 2019 behaalden we het certificaat voor het eerst. Met FSSC, dat tot en met september 2022 geldig is, laten we zien dat we in staat zijn voedselveiligheidsgevaren te herkennen en te borgen.

John de Wagt, bedrijfsleider: “We zijn er heel trots op dat we het certificaat opnieuw hebben behaald. Dit is in onze ogen de beste maatgever voor het toezien op de kwaliteit en voedselveiligheid. Een certificaat krijgen is 1, deze behouden is nog uitdagender. Hiermee laten we zien dat we een constante kwaliteit leveren en onze klanten zo optimaal kunnen bedienen.” 

Over FSSC 

De FSSC 22000 is ontwikkeld door de stichting certificatie voedselveiligheid. Deze standaard is revolutionair binnen de voedingsmiddelenindustrie, omdat dit de eerste standaard voor de voedingsmiddelenindustrie is die wereldwijd geaccepteerd wordt. Het is geschreven in een gemeenschappelijke taal, zodat de communicatie binnen de totale keten verbeterd is. 

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Onderhoud Mijn WerkSaam/iParticipatie

sluiten

Door onderhoud kunt u van donderdag 25 april 19.00 uur tot vrijdag 26 april 08.00 uur niet inloggen in Mijn WerkSaam/iParticipatie. Excuses voor het ongemak.