sluiten
Nhn Business Awards

Winnaar NHN Business Awards

Op 26 november 2020 heeft WerkSaam de NHN Business Awards gewonnen in de categorie Grootbedrijf.

WerkSaam Westfriesland is eerder dit jaar door H2X Communicatie genomineerd voor de NHN Business Awards. De aanleiding voor de aanmelding was onze aanpak bij de Tozo (onderdeel van Corona-ondersteuning voor ondernemers).

Wij hebben op 10 november 2 leden van de jury van de NHN Business Awards op bezoek gehad bij WerkSaam. In een uur tijd moesten wij de juryleden er van overtuigen waarom wij deze award moesten winnen. Op donderdag 26 november was de finale waar bekend zou worden wie de uiteindelijke winnaar zou zijn. In onze categorie namen we het op tegen Breedweer facilitaire diensten en AZ Alkmaar. De avond was online te volgen. 

Uiteindelijk is WerkSaam verkozen tot winnaar van de NHN Business Awards 2020!

“Wat ben ik trots dat we deze award gewonnen hebben. Dit voelt als een kroon op ons werk. Een erkenning van en waardering voor onze inzet. 2020 is ook voor ons, net als voor vele bedrijven, een bijzonder jaar met veel uitdagingen. We bestaan ook nog eens 5 jaar dit jaar, maar dat Lustrum konden we door Corona niet vieren. Deze prijs maakt het helemaal goed! WerkSaam is op haar plek tussen ondernemers. Dat ervaren we zelf al, maar nu is dat extra bevestigd. Ik wil iedereen die ons gesteund heeft, de jury en natuurlijk al onze medewerkers enorm bedanken! En natuurlijk geldt dat dankwoord ook alle ondernemers in de regio die hun hart en hun bedrijf openstellen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat wordt gezien en gewaardeerd. Samen zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen!”
Marjolijn Dölle – algemeen directeur WerkSaam Westfriesland

U kunt via deze link de uitreiking terugkijken.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten