sluiten
Gezin Bank lol

Wat zijn mijn privacyrechten?

U hebt een aantal privacyrechten, namelijk het:

  • Recht op inzage
    • U hebt het recht op inzage in uw persoonsgegevens. Dat houdt in dat u ons mag vragen of wij persoonsgegevens u hebben vastgelegd en zo ja, welke.
  • Recht op verbetering, aanvulling en afscherming
    • U hebt het recht op verbetering, aanvulling en afscherming van uw persoonsgegevens. Dat houdt in dat u ons mag vragen om uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of af te schermen.
  • Recht op verwijdering
    • U hebt het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens. Dat houdt in dat u ons kunt vragen om persoonsgegevens te verwijderen op het moment dat de bewaartermijn is verstreken.
  • Recht van bezwaar (en beperking)
    • U hebt het recht van bezwaar. Dat houdt in dat u ons in een aantal gevallen mag vragen uw persoonsgegevens niet meer te gebruiken. Tevens kunt u tijdens een bezwaar vragen om het gebruik van uw persoonsgegevens zoveel mogelijk te beperken.

 

Meer informatie over uw privacyrechten vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten

Er is een storing!

sluiten

Mijn WerkSaam laadt momenteel trager dan normaal. Soms lukt het laden van de pagina helemaal niet. Wij vragen u, als hier last van heeft, om het op een later moment nog eens te proberen.