Moeder met kinderen (1)

Mijn WerkSaam - algemeen

U kunt deze gegevens bekijken door in te loggen op het beveiligde gedeelte van Mijn WerkSaam. U logt in met uw DigiD. Kies nadat u bent ingelogd voor 'Gegevens bekijken' en kies daarna aan de linkerkant voor 'Uitgekeerd - Algemene bijstand'.

Pip Mijn WerkSaam uitkeringsspecificatie

U kunt deze gegevens wijzigen door in te loggen op het beveiligde gedeelte van Mijn WerkSaam. U logt in met uw DigiD. Kies nadat u bent ingelogd voor 'Zelf doen' en kies daarna aan de linkerkant voor 'E-mail adres', 'IBAN nummer' of 'Telefoonnummers'.

Pip Mijn Werksaam wijzigingen doorgeven

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om een aanvraag te starten en/of selecteer 'algemeen levensonderhoud' en klik onderaan op 'Ok'.

iParticipatie aanvragen uitkering

Wanneer u uw aanvraag niet volledig heeft ingevuld, of niet alle bijlagen heeft bijgevoegd, dan krijgt u hier via iParticipatie een bericht over; dit noemen we een hersteltermijn. U kunt vervolgens alsnog de gevraagde gegevens inleveren. Pas daarna kunnen wij uw aanvraag behandelen.