sluiten
Gezin bank boekje lezen

Ik heb een schuld bij WerkSaam. Hoe kan ik zien hoe groot die nu is?

Op uw persoonlijke internetpagina in Mijn WerkSaam kunt u op ieder moment de actuele stand van uw schuld bij WerkSaam raadplegen.

WerkSaam stuurt aan het begin van elk kalenderjaar saldobiljetten. Als u deze ontvangt, betekent dat dat u nog een vordering heeft openstaan. Op het saldobiljet staat het saldo van 31 december vorig jaar. Het saldobiljet kunt u gebruiken voor uw eigen administratie.

U ontvangt per vordering één saldobiljet. Heeft u meerdere vorderingen, dan ontvangt u dus meerdere saldobiljetten.

Toelichting: Het kan gaan om een oude vordering of een nieuwe vordering die is ontstaan. Het kan zijn dat u nooit met WerkSaam te maken heeft gehad, maar dat u toch een saldobiljet krijgt. Dit kan een vordering zijn vanuit de gemeente. Mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via 0229 - 258 758 op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur of u kunt mailen naar tv@werksaamwf.nl.

Toelichting

Het kan gaan om een vordering die u al langer heeft of om een vordering die nieuw is ontstaan. Het kan zijn dat u nooit met WerkSaam te maken heeft gehad, maar dat u toch een saldobiljet krijgt vanwege een oude vordering vanuit de gemeente.

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten