sluiten
Verpakken 4

Menno werkt, ondanks de Coronacrisis, door in de horeca.

Menno,  46 jaar, werkt ondanks de Coronacrisis gewoon door. En dat terwijl hij in de horeca werkzaam is.

Menno is kok bij Restaurant Kroft in Hoorn. Hij had al een tijdje een uitkering van WerkSaam, maar wilde niet thuis zitten. Hij besloot zelf op zoek te gaan naar een baan.

Menno: “Ik heb zelf gesolliciteerd naar deze functie en ik werd aangenomen. Ik ben gewoon bij het restaurant naar binnen gelopen en heb gevraagd of ze nog mensen zochten. Dit was het geval en sinds 1 februari 2020 werk ik hier.

Hiernaast ontvang ik nog wel steeds voor een aanvullend deel een bijstandsuitkering, omdat ik nog geen volledige uren kan draaien.

Ik leer enorm veel en ik geniet uitermate! Wat minder in de Corona-tijd, maar ik blijf positief. Ik heb nog steeds een baan als kok, ook in deze tijd. We doen veel aan bezorging en afhaalmaaltijden waardoor ik kan blijven werken.”.

Als we vragen wat zijn baan Menno heeft opgeleverd, geeft hij aan dat weer in beweging is en dat zijn gevoel voor eigenwaarde is gestegen.
Hij ziet zijn toekomst op werkgebied met vertrouwen tegemoet. Hij hoopt dat hij binnenkort kan starten met een opleiding tot kok om het vak volledig te leren. “Als dit lukt, dan zie ik een mooie toekomst voor mijzelf.”

Menno’s tip voor mensen die nog op zoek zijn naar werk: “Ook al denk je dat alles tegen zit...Just do IT!”

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten