sluiten
Gezin bank boekje lezen

Op een dag word ik restaurantmanager

Noriene Louiza heeft altijd een droom gehad: in de horeca werken en dan het liefst als restaurantmanager. Ze werkt hard om dat doel te bereiken.

Via een leer-werktraject kreeg ze de kans om een opleiding te volgen en gelijktijdig stage te lopen in een restaurant. Met diploma op zak kon Noriene aan de slag bij Hotel-restaurant Van der Valk hoorn.

Noriene: “Ik begon hier eerst als medewerker, maar inmiddels ben ik supervisor. Ik werk nieuwe collega’s in en ik geef leiding aan zo’n 100 medewerkers. Ik zorg ervoor dat het hele restaurant draaiende blijft. Een hele verantwoordelijke baan en ik heb ook echt wel dingen moeten
leren. Zoals mijn eigen mening geven aan collega-supervisors. Dat heeft me sterker gemaakt. Dat moet ook, want mijn droom was en is altijd nog dat ik restaurantmanager wilde worden.

Toen ik hier kwam voelde ik dat mijn droom hier in vervulling kon gaan. Van der Valk is een groot en bekend restaurant, waar zaken strak georganiseerd zijn. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ik zit hier echt op mijn plek.”

Begin onderaan en loop rustig omhoog

“Ik weet, als geen ander, dat je hard moet werken om jezelf te bewijzen en om soms voor je plek te vechten. Uiteindelijk ben je namelijk zelf verantwoordelijk. Geef daarin nooit op, maar blijf wel jezelf!

Als je je voordoet als iemand anders, verlies je het uiteindelijk. Begin onderaan en loop rustig de trap omhoog. Je zult zien dat je dan verder komt.”

Lees ook de verhalen van…

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten