sluiten
Catering

Sinds 9 februari is de website van WerkSaam vernieuwd. U komt nu op de belangrijkste webpagina’s, zoals het aanvragen van een uitkering, het doorgeven van inkomsten of wijzigingen of het uitzoeken van uw rechten en plichten door maximaal 2 keer te klikken. De nieuwe website werkt beter op een mobiele telefoon en de pagina’s zijn overzichtelijker ingedeeld.  

Daphne Siebenlist, communicatieadviseur bij WerkSaam: “Vorig jaar zijn we begonnen met het vragen naar de ervaringen van bezoekers op onze website. Daar kwam onder andere uit naar voren dat bepaalde vaak gezochte pagina’s lastig te vinden waren. Er stond veel informatie op onze website waardoor het minder overzichtelijk was. Ook paste de website zich op een mobiele telefoon niet altijd goed aan aan de schermgrootte. Deze bezoekerservaringen hebben we als basis gebruikt bij het opzetten van onze nieuwe website. De techniek van de website is weer van nu, de teksten zijn herschreven in begrijpelijke taal op B1-niveau. En we hebben de eisen van de nieuwe Wet Digitoegankelijkheid toegepast. Wij denken dat we onze bezoekers met onze nieuwe website beter kunnen helpen.”  

We willen ook nu van onze bezoekers weten wat hun gebruikerservaringen zijn. Als u verbeterpunten voor onze nieuwe website heeft, horen we dat graag. Vult u dan de enquête in

Screenshot website WerkSaam

Screenshot website WerkSaam

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten