sluiten
Catering Broodje Smeren 2

Vacatures bij werkgevers

Hieronder vindt u enkele vacatures waar u op dit moment op kunt solliciteren.

Er komen regelmatig vacatures bij. Houd u deze pagina in de gaten.

Voor een watersportbedrijf dat boottrailers assembleert en boten opbouwt zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste lasser. Je last tijdens bouwen/samenstellen van boottrailers. Je werkt in een klein team. Je hebt werkervaring als lasser of wil het vak leren.

Functie-eisen:

Je hebt kennis van de Nederlandse taal.

Overige:

In eerste instantie ben je werkzaam op een tijdelijk contract met mogelijk uitzicht op vast. Je gaat werken voor 24-40 uur per week.

Interesse?

Neem dan contact op met Bianca Vriend via e-mail: bianca.vriend@werksaamwf.nl

Overal hoor en zie je dat er hard gewerkt wordt aan ons energienet voor o.a. de energietransitie. De ontwikkelingen in de branche en de aankomende energietransitie zorgen voor voldoende werk. Sta jij sterk in je schoenen, ben je leergierig en hou je van een uitdaging? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als leerling monteur.

Wat bieden wij:

Een BBL opleiding. Je volgt een opleiding en tegelijkertijd ga je aan het werk als leerling monteur.

Wat ga je doen:

Technische werkzaamheden aan hoofd- en dienstleidingen in het gas/water/stadsverwarming, lezen en werken met digitale werktekeningen en schema's, rapporteren aan de voorman en de uitvoerder;

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met Bert Haarsma via e-mail: bert.haarsma@uwv.nl

Mensen kunnen telefonisch een afspraak maken om getest te worden bij de GGD op het coronavirus. Of ze kunnen bellen omdat ze een afspraak willen maken om te worden gevaccineerd.


Als medewerker van het Coronatest afsprakennummer of vaccinatienummer werk je parttime of fulltime vanuit huis, met je eigen laptop of PC. Je wordt gebeld door mensen die een afspraak willen maken voor een coronatest of een vaccinatie bij de GGD en je plant deze in. Wanneer iemand negatief getest is, bel jij hem/haar op met het goede nieuws!
Wij zoeken iemand die een eigen computer heeft, een goede internetverbinding en je beheerst de Nederlandse taal goed, Engels is een pre.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Margriet Bogaard via e-mail: margriet.bogaard@uwv.nl

Ben jij een fanatieke groenliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Als medewerker groenvoorziening zet jij je in om de straten en wijken te voorzien van strak gemaaid gazon en onkruidvrije plantsoenen.

Werkzaamheden:

Maaien, snoeien, schoffelen: je werk is heel divers.

Overige:

Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week voor (naar verwachting) de periode van maart t/m september 2021. Je hebt vaste werktijden tussen 07.30-16.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats in Hoorn.

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met Bianca Vriend via e-mail: bianca.vriend@werksaamwf.nl

Als verkeersregelaar bij deze organisatie zorg jij er, samen met je collega's, voor dat iedereen zich veilig kan laten testen in de teststraten van de GGD. Dat betekent dat je aanrijdende auto's in de juiste banen leidt, dat je controleert of iemand een geldige afspraak gemaakt heeft en dat je de mensen weer veilig de teststraten laat verlaten. Dit alles doe je op een positieve en proactieve manier. Jij staat er om mensen te helpen en dat is dan ook wat je graag doet. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt uitvoeren. Je krijgt daarom, als alles bevalt, een opleiding tot verkeersregelaar van ons. Jouw inzet is op meerdere locaties nodig. In samenspraak met de planner word je ingezet waar je het hardst nodig bent. Je hebt daar wel eigen vervoer voor nodig. Daarnaast ben jij flexibel en daar krijg je ook flexibiliteit voor terug. Er is dus van alles mogelijk wat betreft het aantal uur en de momenten waarop je werkt. Het bedrijf waar je komt te werken is een beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in horeca - en evenementenbeveiliging. Daarnaast levert het bedrijf dus ook verkeersregelaars, nu specifiek voor de teststraten van de GGD. Deze teststraten kunnen ook omgedoopt worden tot vaccinatiestraat.

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van een VOG (verklaring goed gedrag) of kunt deze aanvragen. Je beschikt over eigen vervoer. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Overige:

het gaat om een baan voor langere tijd, 1 uur pauze op een dag en je vindt het geen probleem om de hele dag te staan en een mondkapje te dragen.

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met Bianca Vriend via e-mail: bianca.vriend@werksaamwf.nl

Direct contact?
Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten