Medewerker Groenvoorziening 2

WerkSaam Westfriesland en gemeente Medemblik verlengen contract groenonderhoud

Op woensdag 17 juli hebben WerkSaam Westfriesland en de gemeente Medemblik een belangrijke mijlpaal bereikt door het contract voor het onderhoud van het groen in de gemeente met nog eens vijf jaar te verlengen. Deze verlenging benadrukt het wederzijdse vertrouwen en de vruchtbare samenwerking tussen beide partijen.

De ondertekening vond plaats in het bedrijfsrestaurant van WerkSaam Westfriesland. Yannick Nijsingh, voorzitter van het dagelijks bestuur, en wethouder Harry Nederpelt van gemeente Medemblik tekenden het contract samen met directeurs van WerkSaam Daniëlle Gelinck en Anja Witte onder toeziend oog van de groenmedewerkers. Dit moment markeert het voortzetten van een succesvolle samenwerking die al vele jaren duurt.

Blijven ontwikkelen

Yoram van de Boer is teamleider van de buitenruimteservices. Hij kijkt uit naar de komende periode. “Samen met Edwin van der Vaart (beheerder bij gemeente Medemblik) hebben we het afgelopen jaar veel stappen gezet en blijven we zoeken naar ontwikkelmogelijkheden. Ook de opzichters van Wognum, Wervershoof en Medemblik betrekken mij en onze werkbegeleiders bij verbeteracties. Dat wordt erg gewaardeerd”.

De verlenging van het contract benadrukt niet alleen het vertrouwen, maar onderstreept ook de gezamenlijke inzet voor duurzaam groenonderhoud.

Een mooi compliment voor Van de Boer en zijn team. “De opdracht is groot en pittig en dan is het fijn om een gemeente te treffen die met ons meedenkt!”

WerkSaam kijkt ernaar uit om de gezamenlijke inspanningen voort te zetten en nog meer positieve resultaten te bereiken voor de inwoners van gemeente Medemblik.

 

De medewerkers die het groenonderhoud in Medemblik verzorgen samen met Yannick Nijsingh, Harry Nederpelt, Daniëlle Gelinck en Anja Witte.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.